100 szimbólum az univerzum titkairól

April 10, 2019

Sarah Bartlett - 100 szimbólum az univerzum titkairól

Letölteni 100 szimbólum az univerzum titkairól könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Az ember a civilizáció hajnala óta szeretné megérteni és irányítani a világegyetemet. A sámánok tizenhétezer éves barlangrajzaitól az ókori egyiptomi Ízisz-misztériumokon át a különleges viking rúnafeliratokig az a vágy sarkallta, hajtotta és csábította az embereket, hogy megszelídítsék a láthatatlan, varázslatos erőket.
A történelem során fáraók, államférfiak, királyok és királynők kérték ki koruk orákulumainak véleményét és támogatták a legjelentősebb mágusokat. Obszidiántükör tárta fel Anglia királynője, I. Erzsébet számára népe jövőjét, Nostradamus pedig spirituális ihletésű próféciákat adott át Medici Katalinnak a párizsi Louvre-ban. Az ilyen események megértésének kulcsa szimbólumok, feliratok, emlékművek és szakrális tárgyak formájában maradt fent.
A 100 szimbólum az univerzum titkairól kronológiailag rendezett, gyönyörűen illusztrált útmutató, amely száz gondosan összeválogatott misztikus tárgy, jelkép és motívum eredetéről, jelentéséről és céljáról ad áttekintést. Az azték napkő, a Végzet Lándzsája, az egyiptomi hieroglifák és a navahók homokfestése mellett számos ereklye és jelképes ábrázolás részletes bemutatásával tárja fel azok sajátos történetét.

100 szimbólum az univerzum titkairól

Könyv adatok
Cím: 100 szimbólum az univerzum titkairól

Szerző: Sarah Bartlett

Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ

Oldalszám: 256 oldal
Megjelenés: 2016. szeptember 12.
Kötés: Cérnafűzött
ISBN: 9789632912752
Méret: 242 mm x 182 mm x 21 mm

Olvasni online 100 szimbólum az univerzum titkairól könyv ingyen

comments powered by Disqus