#egyszercsak - Gábriel-duológia 2.

April 10, 2019

Zakály Viktória - #egyszercsak - Gábriel-duológia 2.

Letölteni #egyszercsak - Gábriel-duológia 2. könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Miután az ambiciózus újságíró-gyakornok, Hollád Liza megírta cikkét a rejtélyes Gábrielről, úgy tűnt, magában is sikerül lezárnia az Erik-történetet, és exkollégája, Barni mellett végre megtalálja a boldogságot. A látszólagos nyugalom azonban nem tart sokáig; az arrogáns új főszerkesztő, Meyer Maya oldalán az elfelejteni vágyott férfi is visszasétál az életébe. A baj csőstül jön, és Liza egyedül legjobb barátjára, Zsófira és határtalan képzelőerejére számíthat. Barni gyakorlatilag elérhetetlenné válik a számára, és egyre világosabb, hogy nem csak a fizikai távolság miatt. Ebben a helyzetben nem csoda, hogy Liza nem tud ellenállni a jóképű ismeretlen, Szabolcs közeledésének, aki sokáig rejtegeti valódi énjét a lány előtt. Mindeközben egy másik titokra is fény derül: Erik felfedi Gábriellé válásának történetét.
Zakály Viki Egyszeregyének folytatásában Liza bonyolult érzelmei mellett készülő kéziratával is megküzd. Vajon kusza szerelmi életében és írói válságában is ugyanaz a személy jelenti a megoldást?
Ha senki sem bujkál tovább, minden a helyére kerül.

Zakály Viki, a nagy sikerű Szívritmuszavar és Hanna örök fiatal írónője, legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem?

#egyszercsak - Gábriel-duológia 2.

Könyv adatok
Cím: #egyszercsak - Gábriel-duológia 2.

Szerző: Zakály Viktória

Kiadó: Insomnia

Megjelenés: 2017. november 07.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789633108628

Olvasni online #egyszercsak - Gábriel-duológia 2. könyv ingyen

comments powered by Disqus